Με υψηλούς στόχους ο Μαντουλίδης

Συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία του Μαντουλίδη.











Όπως γράφει  το www.infobasket.gr ο Νίκος Δημητρίου και οι συνεργάτες του έχουν επικεντρωθεί στην ατομική βελτίωση των παικτών τους έτσι ώστε θα μπορούν όλοι αλλά και ο κάθε ένας ξεχωριστά να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στο σύνολο δηλαδή στην ομάδα τους.

Άλλωστε πάντα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ενδιαφέρονταν και δούλευαν πολύ «πάνω» τους παίκτες τους προκειμένου αναδειχτεί όσο γίνεται καλύτερα το ταλέντο τους και να κερδίζουν θέσεις σε υψηλότερα πρωταθλήματα όπως πολύ πρόσφατα έγινε με τον Τόζιο και τον ΟΦΗ.

Φυσικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων δεν μπορεί να λείπει και η τακτική η οποία θα… διεκδικεί όλο και περισσότερο χρόνο όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Μην ξεχνάμε ότι απέχουμε λιγότερο από έναν μήνα…

Το σκεπτικό των Εκπαιδευτηρίων θα είναι άλλωστε και φέτος το ίδιο, δηλαδή με πολλούς νεαρούς παίκτες στο ρόστερ τους, αν και για πρώτη φορά μετά από καιρό υπάρχουν τόσοι ταλαντούχοι παίκτες που η εφηβική δεν θα είναι και η ανδρική (όπως ήταν μέχρι τώρα με μικρές προσθήκες) αλλά θα υπάρχουν δύο ομάδες, με τους ίδιους βέβαια υψηλούς στόχους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια