Φίλοι ΠΚ Νεάπολης: «Χαλαρά στους «16» του κυπέλλου»

Με άνεση πέρασε στους «16» του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ το ΠΚ Νεάπολης, περνώντας το εμπόδιο του Μάρκου Μπότσαρη με τελικό σκορ 75-60.  Στο σχόλιό τους οι  φίλοι  του συλλόγου γράφουν:







«Ο κόουτς Γιάννης Γκένογλου έδωσε χρόνο στους αθλητές για να δει τον βαθμό ετοιμότητας τους. Έτσι είδαμε πολλές διαφορετικές πεντάδες με διαφορετικές συνθέσεις και διαφορετικά σχήματα. Άλλα από αυτά απέδωσαν και άλλα μας έδειξαν πως πρέπει η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει για να βρουν τον ρυθμό τους.

 Ένα είναι το σίγουρο, πρέπει όλοι να είναι προσηλωμένοι  στην προπόνηση, να  ακούν τις οδηγίες των προπονητών μας και να τα δίνουν όλα την ημέρα του αγώνα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ,απεναντίας όλοι έχουν και κάτι να προσέξουν από εμάς. Η πληρότητα της ομάδας, σε όλες τις θέσεις είναι εμφανής και με την επιστροφή των τραυματιών μας Δέλλα και Τσαλικίδη –κάτι που το περιμένουμε όλοι- η ομάδα θα είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Ας έχουμε υπομονή και ας περιμένουμε τον χρόνο να αποδείξει αυτό που καταγράφουμε.

 Το χθεσινό ματς ήταν μια ευκαιρία να δούμε τις ικανότητες των αθλητών μας. Ομολογούμε πως περιμένουμε περισσότερα, γνωρίζοντας τα προσόντα τους και τις επιδεξιότητες τους. Η ομάδα χαλαρά ήταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι, ο αντίπαλος ήταν φιλότιμος αλλά όχι στην κατάσταση να δημιουργήσει πρόβλημα. 

Το τελικό σκορ θεωρούμε πως είναι το πλέον δίκαιο. Ο Γιάννης Γκένογλου έδειξε και στο περασμένο αγώνα κυπέλλου πως δε θέλει να κυνηγήσει το σκορ και τις διαφορές, αλλά να κάνει δοκιμές και να δει τα σχήματα που πιστεύει πως θα πάνε καλύτερα στο πρωτάθλημα.  Καλή επιτυχία στην ομάδα που την επόμενη εβδομάδα παίρνει το βάπτισμα πυρός με τον εκτός έδρας αγώνα στο ΒΑΟ».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια